Textielframes met LED verlichting

Creëer een echte eye-catcher door te kiezen voor een textielframe met LED verlichting. Wij maken gebruik van energiezuinige LED’s en al onze frames worden voor op maat geproduceerd.

High Power LED
Voor optimale lichtopbrengst voor jouw reclameboodschap adviseren wij de SPAN-IT High Power LED. Deze LED is eenvoudig te schakelen waardoor het te verlichten oppervlak oneindig groot kan zijn. Met de High Power LED kunnen wij een intensieve en homogene verlichting van de reclameboodschap garanderen.
Door de lange levensduur en het minimale stroomverbruik van de High Power LED’s zorgen we voor een kostenbesparende en energiezuinige werking. De modules kunnen in enkele minuten, zonder technische kennis of extra gereedschap, geïnstalleerd worden. Naast de reeds bekende energiebesparing bieden onze High Power LED’s als voordeel de natuurgetrouwe weergave van licht en zijn ze minder belastend voor het milieu.
– Perfect voor lichtboxen van 1,5 tot 50 m²
– Zeer heldere lichtopbrengst voor groot formaat
– Gedemonteerd transport mogelijk, door de flexibele achterwand
– De LED-module bestaat uit 5 power LED’s, bij elkaar ca. 1250 lm
– Geïntegreerde warmte-reductie door aluminium-core PCB (Printed Circuit Board)
– Met optische lens voor een meer homogeen licht in het frame
– Laag voltage systeem (24 V)

 LEDplate
De zogenaamde LED plate is een dunne hightech acrylplaat met een ruitpatroon van V-groeven of laser dots die computergestuurd zijn aangebracht. Het ruitpatroon in de acrylplaat is voor iedere maat afzonderlijk bepaald en zorgt voor een egale en gelijkmatige lichtopbrengst. Het licht zelf wordt verkregen door LED strips die in de zijkant van de acrylplaat geplaatst zijn. LED verlichting werkt op 12 volt, is zeer zuinigen heeft een lange levensduur.

SPAN-IT textielframes