Geluiddempende textielframes

Met ons SPAN-IT geluiddempend uitgevoerde textielframe kun je op eenvoudige wijze zorgen voor een kostenbesparende vermindering van het geluidsniveau in alle voorkomende ruimtes.

De geluiddempende panelen zijn zo geconstrueerd, dat je de mogelijkheid hebt deze aan de muur achter het frame te monteren. Uiteraard kunnen deze ook als scheidingswand neergezet worden of aan het plafond worden gehangen. Gezien de grote verschillen per ruimte is de toepassing afhankelijk van het gewenste resultaat.
Het geluiddempende foam wordt achter de textiel print geplaatst wat zorgt voor een effectieve verlaging van het aanwezige geluidsniveau. Afhankelijk van het gekozen frame en de toepassing kan gekozen worden uit twee varianten.

Ons geluiddempend foam, is een brandveilig, hittebestendig en geluidabsorberend schuim, dat vervaardigd is op basis van melamine kunststoffen. Het heeft uitstekende geluidabsorberende en thermisch isolerende eigenschappen. Het is bestand tegen hoge temperaturen en zorgt bij brand voor een minimale rookontwikkeling. De standaardmaat is 100 x 120 cm. en kan eenvoudig op maat worden gemaakt worden.
De dikte van het materiaal is afhankelijk van de textielframe keuze, alle foamplaten worden los en op maat geleverd zodat het direct op locatie tussen dubbelzijdig doek of met zelfklevende pads tegen de muur kan worden gemonteerd. Wilt u onze akoestische producten/toepassingen zien? Klik hier

SPAN-IT textielframes