Maatwerk is ons werk

Heb je vragen over onze textielframes of wil je weten welk profiel voor jou geschikt is? Neem gerust contact met ons op voor maatwerk textielframes.

Men zegt wel meten is weten en dat klopt ook. Bij elke speciale opdracht komt er vaak maatwerk aan te pas. Vaak gaan wij dan eerst op locatie inmeten, zodat wij bij het plaatsen niet voor verassingen komen te staan. Zeker in bestaande objecten als kantoren, winkels e.d. kan er vaak maatverschil zijn in wanden en plafond. Wanneer een textielframe muur vullend moet zijn of in een etalage een doorlopend beeld moet vormen is het duidelijk dat er even wat meet en dan maatwerk aan te pas komt.

Speciale opdrachten en vormen zijn als “special” ook te maken. Alleen zijn wij dan gebonden aan de profiel keuze en wat daarmee mogelijk is. Wij denken graag mee, want als er een uitdaging is op ons gebied willen wij graag aan de creatieve kant onze bijdrage leveren.
In ons assortiment vindt je al wat standaard accessoires welke van toepassing kunnen zijn. Verschillende voeten voor vrijstaande textielframes en scharnieren die bijvoorbeeld het schakelen van textielframes tot een separatiewand mogelijk maken.