Maatwerk van hoge kwaliteit
De specialist in textielframes
Wij bezorgen ook op locatie

Een textielframe met LED zorgt voor een intensere beleving van een prachtige afbeelding. De verlichting van SPAN-IT monteer je eenvoudig zelf, maar je kunt ook door ons laten voormonteren. Het dubbelzijdig textielframe is speciaal ontworpen voor het verlichten van groot formaat textielprints. Een textielframe met led, is zowel staand als hangend een mooie manier om je mooie afbeelding in het licht te zetten.

Textielframe met led trekt de aandacht

Heb je een mooi product, of een duidelijke reclameboodschap en wil je bij iemand een lichtje laten branden? Dan doe je er goed aan om een textielframe met led te verlichten. Je vindt bij ons verschillende maten lichtstrips, waardoor ieder formaat doek goed verlicht wordt. Wanneer een textielframe dubbelzijdige bedrukt is, verlicht de powerLED eenvoudige beiden kanten van het frame.

Krachtig licht met minimaal stroomverbruik

Het led-systeem in het textielframe is eenvoudig in te schakelen voor intensieve en gelijkmatige verlichting. Duurzaamheid wordt gegarandeerd door een lange levensduur en een minimaal stroomverbruik van de verlichting, omdat onze ledlampen een laag voltage hebben. Voor een meer natuurgetrouwe weergave van licht schaf je onze LED aan, dat vele malen beter is voor het milieu in vergelijking met standaard lampen. Heb je vragen over onze verlichting? Bel ons op +31 180 84 12 66 en wij praten je graag bij over de mogelijkheden. Bestel uw LED frame vandaag nog en wij leveren deze zo snel mogelijk bij je af.


Heeft u vragen? Bel gerust: +31 180 84 12 66
Mailen kan ook: info@creat-it.eu

ONZE PRODUCTEN: