Maatwerk van hoge kwaliteit
De specialist in textielframes
Wij bezorgen ook op locatie

Het aluminium textielframe van SPAN-IT is een lichte oplossing om je creatieve uitingen eenvoudig en snel aan de muur te hangen. Het frame is in verschillende maten, diktes en kleuren verkrijgbaar, zodat het bij ieder interieur feilloos aansluit. Kies voor een aluminium textielframe en hang je de afbeelding zo mooi mogelijk aan de muur.

Eenvoudige montage en ophangsystemen voor een aluminium textielframe

Of de afbeelding nu een halve meter of tien meter is, dankzij de diversiteit binnen onze aluminium textielframes is er voor elke toepassing een oplossing. Je kunt kiezen uit voorgeboorde schroefgaten in de omlijsting of ophangbeugels zodat het doek binnen een mum van tijd bij je aan de muur hangt. De frames zijn speciaal geschikt voor textielprints met siliconenstrips en kunnen op elk formaat geproduceerd worden. De montage van al onze textielframes is voor iedereen makkelijk te doen.

Zet uw afbeelding in de spotlights

Om de keuze in print extra in de spotlights te zetten, kun je kiezen om de afbeelding met led te verlichten. Zo komt het doek hangend of vrijstaand altijd uit de verf. Bestel je aluminium textielframe eenvoudig online en laat je aankopen snel en eenvoudig bij je thuis of op het werk bezorgen. Neem contact met ons op via +31 180 84 12 66 en wij helpen je graag verder.


Heeft u vragen? Bel gerust: +31 180 84 12 66
Mailen kan ook: info@creat-it.eu

ONZE PRODUCTEN: