Maatwerk van hoge kwaliteit
De specialist in textielframes
Wij bezorgen ook op locatie

Met de geluiddempende panelen achter het doek van het frame is geluidsoverlast verleden tijd. Hinderlijke galm of bij veel geluid op kantoor, showroom of winkel? Een akoestisch frame zorgt voor vermindering van het geluidsniveau in alle soorten ruimtes. Of je de geluiddempende panelen nu aan de muur, als scheidingswand of aan het plafond bevestigt: het geluidsniveau neemt drastisch af.

Geluiddempende panelen op maat gemaakt

Door het geluidsabsorberende materiaal voorkom je overlast voor mensen in de omgeving. Hoe dikker het schuim, des te meer demping er aanwezig is. Het materiaal is zowel geluiddempend als isolerend, hierdoor bespaar je ook geld op de energierekening. De geluiddempende panelen worden speciaal voor je op maat gemaakt. De dikte van het absorberende materiaal is afhankelijk van het textielframe. Alle schuimplaten worden los en op maat van het frame geleverd. Je kunt de platen eenvoudig zelf monteren achter het doek. Wij bezorgen dit als compleet pakket snel en eenvoudig bij je thuis of op kantoor.

Kies voor brandveilig en hittebestendig dempingsmateriaal

De isolerende en absorberende materialen die gebruikt worden, zijn gemaakt van melamine kunststoffen. Het voordeel van dit materiaal, is dat het brandveilig en hittebestending werkt. Bestel het geluiddempend materiaal eenvoudig via SPAN-IT en geniet van minder geluid met de grootste veiligheid. Ook wanneer je het textielframe hangend gemonteerd wilt hebben of dat het vrijstaand is. Bel ons op +31 180 84 12 66 en wij helpen je graag verder.


Heeft u vragen? Bel gerust: +31 180 84 12 66
Mailen kan ook: info@creat-it.eu

ONZE PRODUCTEN:

Andere interessante pagina's:

Geluiddempende panelen | Reclame display | Beurswand